Firmă de construcții și proiectare Eximol
Bun venit în lumea construcțiilor de calitate și a designului unic al caselor!
Dacă vă visați la o locuință confortabilă și elegantă, care să reflecte individualitatea dumneavoastră, ați venit la adresa potrivită. Compania noastră oferă o gamă largă de servicii pentru construcția de case, inclusiv tehnologii populare precum fachwerk, barnhouse, case din blocuri bca, cotileț, blocuri de spumă și cărămizi.
Fachwerk, cunoscut și ca lemn încrucișat, este o tehnică clasică și elegantă de construcție, care impresionează prin unicitatea și originalitatea sa. Suntem pregătiți să transformăm visurile dumneavoastră în realitate, creând case fachwerk magnifice, în care fiecare element își are rolul său în ansamblul arhitectural global.
Barnhaus-ul este o soluție modernă și inovatoare pentru cei care urmăresc perfecțiunea și durabilitatea ecologică. Prin utilizarea materialelor naturale și a tehnologiilor avansate, creăm barhaus-uri care îmbină estetica cu eficiența energetică.
Casele din blocuri de gaz sunt o soluție optimă pentru cei care apreciază rezistența, izolația termică și accesibilitatea. Utilizăm doar materiale certificate și echipamente moderne pentru a crea case fiabile și confortabile, care vă vor sluji mulți ani.
Cotileț - reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută tehnologii alternative de construcție, cu costuri reduse și rezistență ridicată. Suntem pregătiți să vă oferim proiecte personalizate, în care fiecare căzănăr va se încadra în conceptul general al casei dumneavoastră.
Blocurile de spumă și cărămidă sunt materiale clasice, cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Ne preocupăm de fiecare detaliu și construim case care vă vor însoți pe voi și familia voastră de-a lungul mai multor generații.

Suntem mândri de echipele noastre profesioniste, care au o vastă experiență în construcția diverselor tipuri de case. Scopul nostru este de a crea casa visurilor voastre, care să reflecte individualitatea voastră și să satisfacă toate nevoile voastre.
Atunci când ne alegeți, obțineți nu doar construcție de înaltă calitate, ci și asistență completă pe fiecare etapă a proiectului. Experții noștri vă vor ajuta în selectarea materialelor și designului optime, luând în considerare preferințele și bugetul vostru. Ne străduim să obținem o execuție impecabilă, urmând standarde stricte de calitate și termene.
De asemenea, suntem conștienți de importanța sustenabilității ecologice și a eficienței energetice în construcția modernă. Prin urmare, aplicăm activ tehnologii inovatoare care permit crearea de case eficiente din punct de vedere energetic și ecologice. Aceasta nu numai că vă ajută să economisiți la costurile de utilități, ci și integrează casa voastră armonios în mediul înconjurător.
Înțelegem că fiecare client este unic, de aceea oferim o abordare individualizată pentru fiecare proiect. Echipa noastră de arhitecți și designeri va dezvolta un plan unic pentru voi, luând în considerare toate dorințele și nevoile voastre. Vom crea o casă care se va potrivi perfect stilului vostru de viață și care vă va aduce bucurie în fiecare zi.
Parte integrantă a muncii noastre este respectarea strictă a tuturor normelor de construcție și regulilor de siguranță. Vă garantăm că casa voastră va fi construită conform standardelor ridicate de calitate și va trece prin toate verificările necesare.
Dacă căutați un partener de încredere pentru construcția casei voastre, apelați la noi. Suntem pregătiți să transformăm visele voastre în realitate și să creăm o casă care să vă bucure pe voi și familia voastră de-a lungul anilor. Cu noi, construcția voastră va deveni un proces plăcut și lipsit de griji, iar rezultatul va depăși așteptările voastre. Contactați-ne astăzi și începeți să vă transformați visul în realitate!

Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com