Firmă de construcții și proiectare Eximol
Vă oferim posibilitatea de a vă realiza visul de a vă retrage confortabil dincolo de agitația orașului.

Specialiștii noștri știu cum să creeze adevărate opere de artă. O casă de vacanță la cheie nu înseamnă doar construcție, ci și creativitate. Vă oferim mai multe opțiuni, astfel încât să o puteți alege pe cea care vă va reflecta individualitatea și stilul.

Printre proiectele noastre puteți găsi case de vară cu un singur etaj, cu o dimensiune de 6 pe 6 metri. Acestea întruchipează armonia dintre spațialitate și funcționalitate. Poate preferați o casă de vară din lemn, creată cu grijă pentru natură și cu un impact minim asupra ecosistemului.

Dacă visați la ferestre panoramice pentru a vă bucura de priveliști pitorești, suntem pregătiți să îl transformăm în realitate. Sau poate vă doriți o cabană realizată din panouri sandwich - fiabilă și caldă, ideală pentru a locui în orice anotimp.

Nu contează din ce material doriți să construiți o casă de vară - lemn, beton celular, cărămidă sau cadru metalic. Suntem gata să acceptăm provocarea și să vă creăm visul. Dacă doriți să economisiți bani, puteți să vă asumați o parte din muncă și să construiți o casă de vară cu propriile mâini. Vă vom sprijini la fiecare pas.

Cu noi, construirea unei căsuțe de vacanță este ușoară și accesibilă. Oferim un sistem de plată flexibil, inclusiv posibilitatea de a plăti în rate. Ca urmare, veți obține nu doar o casă de vară, ci o adevărată bucată de confort din paradis, creată special pentru dumneavoastră.

Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com