Firmă de construcții și proiectare Eximol
Designul casei

Design personalizat al casei

Doriți să vă construiți o casă de vis care să vă satisfacă pe deplin nevoile și dorințele? Atunci comanda unui proiect de casă personalizată este ceea ce vă trebuie! Echipa noastră de arhitecți și designeri profesioniști vă va oferi o soluție unică, care va ține cont de toate caracteristicile terenului dvs. și va crea casa perfectă pentru familia dvs.

Suntem specializați în proiectarea de case la cheie, ceea ce înseamnă că ne ocupăm de toate etapele procesului de proiectare, de la dezvoltarea ideii până la livrarea proiectului finit. Puteți fi siguri că locuința dvs. va fi proiectată și construită folosind cele mai moderne și fiabile materiale, asigurând o durată de viață lungă și un trai confortabil.

Serviciile noastre de proiectare a casei includ dezvoltarea planurilor arhitecturale, schițele de fațadă, amenajarea încăperilor, selectarea materialelor și a soluțiilor tehnice. Ținem cont de dorințele dumneavoastră și vă oferim soluții optime pentru a crea o casă funcțională și elegantă.

Este ușor și simplu să comandați un proiect de casă de la noi. Trebuie doar să ne contactați la contactele date, iar managerul nostru va organiza o consultație cu dumneavoastră, va afla toate detaliile proiectului și vă va oferi cea mai bună soluție din punct de vedere al costurilor.

Prețul pentru comandarea unui proiect de casă depinde de complexitatea acestuia și de amploarea lucrării, dar noi încercăm întotdeauna să oferim prețuri competitive pentru a pune serviciile noastre la dispoziția a cât mai mulți clienți.

Încredințați proiectarea casei dvs. unor profesioniști și obțineți un proiect unic și funcțional, care vă va mulțumi pe dvs. și familia dvs. timp de mulți ani. Comandați un proiect de casă individuală de la noi și nu veți regreta alegerea făcută!

Cum lucrăm
1
Lăsați o cerere pe site
2
În 2-3 zile specialistul nostru vine la fața locului
3
În funcție de dorințele dvs., găsim cea mai bună soluție pentru dvs.
4
Semnarea contractului
Clienții noștri
Ne puteți găsi pe str. Bucuriei 1 sau la nr. de telefon indicate mai jos.
VK549854