Firmă de construcții și proiectare Eximol

Design interior pentru casa ta

Inspiră-te din selecția noastră:

Design interior profesionist pentru casa ta

Designul interior joacă un rol important în crearea unei atmosfere confortabile și primitoare în casa ta. Dacă sunteți în căutarea unei companii de design interior de încredere, gata să vă pună în aplicare ideile și să vă ofere servicii profesionale, ați ajuns la locul potrivit.

Compania noastră este specializată în crearea de proiecte de design individuale care să reflecte stilul și preferințele dumneavoastră. Lucrăm cu diverse tipuri de interioare, inclusiv case, apartamente, birouri și spații comerciale.

Aveți posibilitatea de a vizualiza portofoliul nostru, unde veți găsi o varietate de modele de design interior, inclusiv lemn curbat, opțiuni bugetare și modele personalizate. Echipa noastră de designeri cu experiență garantează o calitate ridicată și atenție la detalii în fiecare proiect.

Prețurile pentru designul interior sunt accesibile și depind de volumul și complexitatea lucrării. Oferim prețuri flexibile pentru a se potrivi diferitelor bugete ale clienților. Puteți afla costul proiectului de design și îl puteți comanda direct de pe site-ul nostru.

Serviciile noastre includ, de asemenea, consultanță din partea unui designer de interior. Dacă aveți nevoie de sfaturi profesionale sau de ajutor în alegerea unui stil, a unei palete de culori sau a mobilierului, suntem aici pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte.

Nu amânați pentru mai târziu crearea unui interior unic pentru casa dvs. Rezervați acum un contract de design interior cu noi și transformați spațiul dvs. în locul perfect pentru a trăi și a lucra.

Cum lucrăm
1
Lăsați o solicitare pe site
2
Obțineți sfaturi de la specialistul nostru
3
Pregatirea celei mai bune oferte
4
Semnăm un acord
Comandați un proiect și 3D model al viitoarei case
Lăsați cererea, veți fi contactat în timpul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com