Firmă de construcții și proiectare Eximol
Proiectele unice de case de lemn cu un etaj sunt întruchiparea confortului și a funcționalității. Specialiștii noștri au creat o varietate de amenajări de case cu un singur etaj care combină perfect spațiile de locuit spațioase și utilizarea eficientă a fiecărui metru pătrat.

Proiectele de case cu un etaj au fost dezvoltate ținând cont de nevoile familiilor moderne. În același timp, o atenție deosebită a fost acordată funcționalității amenajărilor și amenajării interioare. Dispunerea deschisă vă permite să maximizați utilizarea spațiului, creând o împletire armonioasă a bucătăriei, a livingului și a sufrageriei.

Fiecare casă din lemn cu un singur etaj este o combinație unică de stil, confort și respect față de mediu. Suntem mândri de proiectele noastre de case cu un singur etaj, care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de frumusețea naturală a lemnului și, în același timp, dispun de soluții tehnologice moderne pentru un consum eficient de energie.

Atunci când alegeți proiecte de case cu un singur etaj, puteți fi siguri că fiecare detaliu a fost gândit. Proiectele de case cu un singur etaj oferă confort și funcționalitate maximă pentru familia ta. Vă așteaptă dormitoare spațioase, livinguri confortabile, băi spațioase și posibilitatea de a crea un design interior personalizat.

Alegând un proiect de casă din lemn cu un singur etaj, investiți într-un viitor confortabil și confortabil pentru familia dumneavoastră. Noi nu creăm doar case, ci spații în care visele devin realitate și se creează momente de neuitat.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com