Firmă de construcții și proiectare Eximol
Vă oferim o oportunitate unică de a vă realiza visul de a avea o casă modernă, de înaltă tehnologie, la cheie. Compania noastră este specializată în crearea de case cu cadre moderne, iar variantele hi-tech cu un etaj arată deosebit de impresionant.

Proiectele noastre de case hi-tech întruchipează armonia dintre tehnologia avansată și designul minimalist. Puteți alege unul dintre proiectele noastre de case high-tech sau puteți să ne oferiți conceptul dvs. și noi îl vom transforma în realitate.

Garantăm transparență în ceea ce privește costurile de construcție a unei case high-tech. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la costurile suplimentare, deoarece toate costurile vor fi luate în considerare în etapa de proiectare.

Sunteți interesați de un acoperiș plat? Oferim proiecte de case high-tech cu acoperișuri plate, ceea ce conferă casei un plus de modernitate.

Dacă visați la o casă hi-tech mare, proiectele noastre vă permit să vă realizați viziunea de spațialitate și soluții moderne.

De asemenea, vă punem la dispoziție fotografii de case hi-tech cu un singur etaj, pentru a vă putea vizualiza mai bine cum va arăta viitoarea dumneavoastră casă.

Pentru cunoscătorii de materiale clasice, putem crea case din cărămidă high-tech care combină eleganța discretă și tehnologia modernă.

Nu ratați ocazia de a vă construi casa high-tech de vis cu noi. Vă garantăm o construcție de înaltă calitate și atenție la fiecare detaliu.

Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com