Firmă de construcții și proiectare Eximol

Casă în stil finlandez

Suntem specializați în construirea de case finlandeze la cheie de înaltă calitate. Casele noastre finlandeze cu cadre sunt combinația perfectă de fiabilitate și stil. Prețul unei case finlandeze la cheie depinde de mulți factori, dar noi garantăm transparență și prețuri competitive.

O casă cu cadre finlandeză la cheie este întruchiparea confortului și a modernității. Oferim case finlandeze modulare în care funcționalitatea și designul merg mână în mână. Casele finlandeze cu panouri fac, de asemenea, parte din gama noastră, asigurând o utilizare eficientă a spațiului.

Proiectele noastre de case finlandeze includ atât variante clasice, cât și soluții unice pentru fiecare client. Casele finlandeze cu un singur etaj sunt deosebit de populare, iar noi suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune proiecte din această categorie. Oferim, de asemenea, proiecte de case finlandeze de până la 100 de metri pătrați, pentru a satisface o varietate de nevoi.

Stilul finlandez al caselor, care combină funcționalitatea și eleganța, stă la baza proiectelor noastre. Suntem specializați în case tehnologice finlandeze, inclusiv case finlandeze cu cadre, în conformitate cu standardele finlandeze. Casele finlandeze din lemn, create prin metode avansate, oferă durabilitate și confort.

Dacă sunteți în căutarea unei case tehnologice finlandeze, avem plăcerea de a vă oferi o gamă largă de proiecte, inclusiv case finlandeze cu cadru și case finlandeze din lemn. Experții noștri vă vor ajuta să vă realizați visul de a avea o casă confortabilă și elegantă în stil finlandez.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com