Firmă de construcții și proiectare Eximol

Construcția de case cu un garaj

Oferim o gamă largă de opțiuni, care răspund diferitelor nevoi și preferințe ale clienților noștri.

Proiectele noastre variază de la case cu un etaj cu garaj, ideale pentru cei care apreciază confortul unui spațiu pe un singur nivel, până la case cu două etaje cu garaj, care oferă spațiu suplimentar pentru dormitoare sau birouri la primul etaj.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai unic, oferim, de asemenea, proiecte de case cu mansardă și garaj. Aceste modele adaugă un farmec și un caracter aparte casei dvs. prin oferirea unui spațiu suplimentar sub acoperiș.

Pentru iubitorii de spații în aer liber, am conceput modele de case cu garaj și terasă. Aceste terase devin locul perfect pentru a vă relaxa și a petrece timpul în aer liber, oferind priveliști frumoase asupra naturii înconjurătoare.

Portofoliul nostru include, de asemenea, case cu cadru cu garaj, caracterizate prin asamblare rapidă și construcție fiabilă. Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai moderne și mai inovatoare, casele noastre modulare cu garaj ar putea fi alegerea perfectă, permițându-vă să creați o casă personalizabilă cu un angajament minim de timp.

Pentru cei care apreciază căldura și naturalețea lemnului, am proiectat o casă din lemn cu garaj. Aceste proiecte combină designul tradițional cu facilități moderne.

Indiferent de preferințele dvs., arhitecții noștri experimentați sunt gata să lucreze cu dvs. pentru a crea proiectul de casă cu garaj perfect pentru a vă satisface nevoile și dorințele. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare proiect este o reflectare unică a stilului și valorilor dumneavoastră de viață.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com