Firmă de construcții și proiectare Eximol
Compania noastră este specializată în crearea de proiecte de case cu două etaje de înaltă calitate și funcționale, ținând cont de toate dorințele și preferințele dumneavoastră. Oferim o varietate de opțiuni, incluzând atât case clasice din lemn cu două etaje, cât și construcții moderne cu cadre.

Proiectele noastre de case cu două etaje sunt concepute pentru a optimiza utilizarea spațiului. Vă punem la dispoziție fotografii și desene de proiecte de case cu două etaje, astfel încât să puteți vizualiza viitorul rezultat. Fie că sunteți în căutarea unor proiecte de case mici cu două etaje sau a unor planuri pentru structuri mai spațioase, avem opțiuni pentru dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de un garaj, vă oferim proiecte de case cu două etaje cu garaj, precum și opțiuni cu subsol pentru spațiu suplimentar. Dacă preferați o soluție mai economică, atunci modelele noastre de case cu două etaje din beton celular sau blocuri aerisite vi se vor potrivi.

Oferim, de asemenea, proiecte de case cu două etaje mai mici, care pot fi fie o casă de vacanță, fie o reședință permanentă. Fațadele caselor noastre au modele elegante, inclusiv opțiuni de acoperișuri plate care conferă casei dvs. un aspect modern.

Costul construcției unei case cu două etaje depinde de mai mulți factori, inclusiv de materiale, dimensiuni și zona de construcție. Vă oferim întotdeauna informații transparente despre prețuri la cerere, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

De asemenea, avem modele gratuite de case mici cu două etaje pentru a vă ajuta să evaluați munca noastră și să alegeți cea mai potrivită opțiune. De exemplu, modelele noastre de case cu două etaje de 10 pe 12 metri sau de 10 pe 10 metri oferă o gamă largă de amenajări.

Dacă sunteți în căutarea unor case cu două etaje frumoase și funcționale, suntem bucuroși să vă oferim proiecte care combină caracterul practic și esteticul. Proiectele noastre de case cu două etaje cu subsol vă permit, de asemenea, să optimizați utilizarea spațiului de sub casă.

Fie că sunteți în căutarea unor soluții din lemn, cu cadre sau din beton celular, avem o varietate de proiecte de case cu două etaje pentru a vă transforma visul în realitate. Suntem pregătiți să vă ajutăm să construiți o casă confortabilă și elegantă, care să vă îndeplinească toate cerințele.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com