Firmă de construcții și proiectare Eximol
Visezi la o casă modernă, perfectă pentru viața ta? Compania noastră este specializată în construcția de case moderne cu un singur etaj, la cheie. Oferim proiecte de case în stil modern în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Casele moderne prefabricate sunt cea mai bună soluție pentru cei care apreciază calitatea înaltă și realizarea rapidă a proiectului. Echipele noastre de specialiști vă vor asigura construcția la cheie a casei dumneavoastră, folosind tehnologii avansate.

Dacă preferați materialele din lemn, putem crea pentru dumneavoastră o casă modernă din grinzi sau lemn. Casele moderne din lemn au un farmec aparte, combinând căldura materialelor naturale cu stilul modern.

Casele de dacha nu sunt mai puțin importante, iar compania noastră este pregătită să implementeze proiecte la cheie de case moderne de dacha, creând spații confortabile și funcționale pentru recreere.

Casele moderne cu cadre devin din ce în ce mai populare datorită eficienței lor și a posibilității de a implementa o varietate de soluții de design.

Proiectele noastre de case moderne includ o varietate de stiluri și concepte, inclusiv case cu mansardă, terasă și acoperiș plat. Ținem cont de dorințele dvs. pentru a crea o casă care să vă satisfacă pe deplin nevoile.

Dacă sunteți în căutarea unei case mici, cu un stil contemporan, proiectele noastre de case cu jumătate de etaj și case cu cadre mici sunt perfecte pentru dumneavoastră.

Suntem mereu cu un pas înainte cu tehnicile noastre de construcție de ultimă generație, ceea ce ne permite să creăm case care combină funcționalitatea, eficiența și frumusețea.

Nu ne limităm la case cu cadre, construim și case moderne din lemn și bușteni, menținând lucrurile unice și elegante.

Fie că sunteți în căutarea unor modele moderne de băi sau a unor fațade de case cu un singur etaj, avem o varietate de opțiuni care combină modernitatea și confortul.

Stilul modern în construcții este pasiunea și specialitatea noastră profesională. Vă oferim proiecte și soluții care vă vor evidenția gustul individual și vă vor asigura o viață confortabilă.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com