Firmă de construcții și proiectare Eximol

O casă în stil barnhouse

Suntem specializați în crearea de case unice și elegante în stil barnhouse, care combină frumusețea și funcționalitatea. Experiența noastră în construirea de case cu cadre ne permite să creăm locuințe fiabile și confortabile la cheie.

Proiectele de case de tip barnhouse dezvoltate de echipa noastră de experți țin cont de toate nevoile și dorințele clientului. Oferim o varietate de opțiuni de case cu cadre în stil barnhouse și, de asemenea, putem personaliza proiectele pentru a se adapta la condițiile specifice ale amplasamentului.

Construcția de case de tip barnhouse este vocația noastră. Oferim o gamă completă de servicii, de la pregătirea terenului și fundație până la construcția cadrului și finisaje. Echipa noastră de profesioniști va oferi o construcție modernă și de calitate, folosind materiale moderne, inclusiv panouri CIP și lemn.

Indiferent de dimensiunea casei, fie că este vorba de o casă de 100 de metri pătrați în hambar sau de o locuință mai mare, specialiștii noștri sunt gata să pună în aplicare orice idee arhitecturală și de design. Suntem mândri de fiecare casă cu cadre în stil barnhouse pe care o creăm și garantăm că aceasta va răspunde perfect așteptărilor dumneavoastră.

A lucra cu noi înseamnă rezultate garantate și o construcție de înaltă calitate. Oferim case de tip barnhouse la cheie la prețuri rezonabile, asigurând o construcție confortabilă și fără griji a visului dumneavoastră.

Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com