Firmă de construcții și proiectare Eximol

Casă în stil scandinav

Compania noastră este specializată în crearea de case unice și confortabile în stil scandinav, oferindu-vă un serviciu complet la cheie. Oferim case scandinave cu o interpretare modernă, inclusiv case cu cadru scandinav și case modulare scandinave.

Proiectele noastre includ case cu cadre scandinave la cheie și oferim, de asemenea, proiecte de case în stil scandinav gata făcute, inclusiv proiecte de până la 100 de metri pătrați. Casele scandinave cu un singur etaj și cu un singur acoperiș înclinat fac, de asemenea, parte din ofertele noastre.

Combinația dintre materialele din lemn și liniile curate ale stilului scandinav creează o atmosferă de confort și armonie. Constructorii noștri experimentați sunt specializați în construirea de case scandinave, asigurând calitatea ridicată și longevitatea fiecărui proiect.

Suntem mândri să vă oferim case scandinave din lemn la cheie, ținând cont de toate preferințele și nevoile dumneavoastră. De asemenea, echipa noastră este disponibilă pentru a dezvolta proiecte personalizate de case scandinave, pentru a vă face casa cu adevărat unică.

Alegându-ne pe noi, nu veți obține doar o casă funcțională și elegantă, ci și întruchiparea esteticii și confortului scandinav.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com