Firmă de construcții și proiectare Eximol
Design de restaurant

Proiectarea restaurantelor și cafenelelor

Proiectarea unui restaurant și a unei cafenele în Moldova este un pas esențial pentru succesul localului dumneavoastră. Alegerea proiectului potrivit pentru un restaurant sau o cafenea este cheia pentru confortul clienților și optimizarea procesului de lucru. Compania noastră oferă o gamă completă de servicii de elaborare a proiectelor pentru restaurante și cafenele, adaptate la particularitățile pieței locale din Moldova.

Noi înțelegem că un proiect de restaurant trebuie să țină cont de caracteristicile individuale ale afacerii, precum și să răspundă cerințelor moderne ale clienților. Specialiștii noștri experimentați elaborează proiecte ținând cont de conceptul și bugetul dvs. pentru a crea un spațiu unic, care va atrage oaspeții.

Proiectul tehnologic pentru restaurante este unul dintre serviciile noastre cheie. Vom selecta echipamentul optim, vom planifica amplasarea acestuia, vom ține cont de normele de siguranță sanitară și de incendiu. Abordarea noastră de proiectare tehnologică va asigura organizarea eficientă a bucătăriei și optimizarea fluxului de lucru.

În plus, oferim proiecte de cafenele care țin cont de tendințele ospitalității moderne și asigură o utilizare optimă a spațiului. Proiectul de cafenea include selectarea mobilierului, a iluminatului și a decorului pentru a crea o atmosferă unică și un mediu confortabil.

Nu ratați ocazia de a crea un local unic și de succes în Moldova. Contactați-ne pentru design de restaurant, proiect de cafenea sau proiect tehnologic, iar specialiștii noștri cu experiență vor face tot posibilul pentru a vă realiza visul.

Cum lucrăm
1
Lăsați o cerere pe site
2
În 2-3 zile specialistul nostru vine la fața locului
3
În funcție de dorințele dvs., găsim cea mai bună soluție pentru dvs.
4
Semnarea contractului
Clienții noștri
Ne puteți găsi pe str. Bucuriei 1 sau la nr. de telefon indicate mai jos.
VK549854