Firmă de construcții și proiectare Eximol
Construcția unei case din lemn

Construiți o casă din lemn în Chișinău

O casă din lemn este o soluție ideală pentru cei care visează la o locuință confortabilă și ecologică în Moldova. Materialele naturale și designul unic îi conferă casei un farmec aparte.

Cumpărarea unei case din lemn la cheie este o oportunitate excelentă de a obține imediat o locuință gata făcută, fără a fi nevoie să vă ocupați de o construcție în mai multe etape. Oferim case din lemn din bușteni, care se caracterizează prin fiabilitate și durabilitate.

Prețul unei case din lemn la cheie depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea, designul, materialele folosite și finisajele. Oferim o varietate de modele de case din lemn pentru a satisface nevoile fiecărui client.

Construcția unei case din lemn la cheie este un proces complex și responsabil, iar noi garantăm calitatea și respectarea termenelor de execuție. Specialiștii noștri au o experiență vastă în lucrul cu structuri din lemn și cunosc toate complexitățile construcției de case din lemn.

Casele din lemn cu un etaj sunt deosebit de populare, deoarece sunt convenabile și funcționale. Oferim proiecte de case din lemn cu un etaj, care pot fi completate în funcție de gustul dumneavoastră.

Case din lemn la cheie, la preț redus - este o realitate la noi! Oferim prețuri accesibile pentru construcția de case din lemn, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Construiește-ți casa din lemn de vis cu noi!

Îți dorești o casă din lemn modernă? Vom crea un design în funcție de dorințele tale. O casă modernă din lemn se îmbină perfect cu natura înconjurătoare și va fi un refugiu confortabil pentru familia dumneavoastră.

O casă din lemn la cheie este o soluție fiabilă și frumoasă pentru viitoarea dvs. locuință. Oferim diverse proiecte de case din lemn, astfel încât fiecare client să poată alege cea mai bună opțiune.

Puteți cumpăra o casă din lemn în Moldova de la noi! Oferim servicii de proiectare și construcție a caselor din lemn la comandă. Aveți încredere în specialiștii noștri și veți obține o locuință fiabilă și confortabilă!

Cum lucrăm
1
Lăsați o cerere pe site
2
În 2-3 zile specialistul nostru vine la fața locului
3
În funcție de dorințele dvs., găsim cea mai bună soluție pentru dvs.
4
Semnarea contractului
Clienții noștri
Ne puteți găsi pe str. Bucuriei 1 sau la nr. de telefon indicate mai jos.
VK549854