Firmă de construcții și proiectare Eximol

Casă realizată din panouri de sip

Construcția de case din panouri CIP este o soluție modernă și eficientă pentru crearea unei locuințe confortabile. O casă realizată din panouri CIP nu este doar rapid de montat, ci și cu o eficiență energetică ridicată.

CIP (panouri cu izolație structurală) este un material compozit format din două plăci OSB, între care există izolație. Acest material are caracteristici excelente de izolare termică, ceea ce vă permite să economisiți la încălzire în viitoarea casă din panouri CIP.

Construcția la cheie a unei case din panouri CIP este considerată o opțiune atractivă pentru mulți, deoarece simplifică întregul proces. Costul unei case cu panouri CIP depinde de mulți factori, inclusiv de dimensiuni și finisaje. De exemplu, o casă din panouri CIP de 6 pe 8 metri poate avea un preț diferit în funcție de opțiunile alese.

Casele cu panouri CIP la cheie sunt disponibile la prețuri accesibile pentru proiectele din regiunea Moscovei. Multe proiecte de case cu panouri CIP oferă diferite opțiuni de amenajare, permițându-vă să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră.

Casele cu panouri CIP devin din ce în ce mai populare în construcțiile moderne. Acestea nu sunt doar ecologice, ci au și o durabilitate ridicată și rezistență la diverse condiții meteorologice. Proiectele de case mici din panouri CIP, proiectele de case cu un etaj de până la 150 de metri pătrați, precum și opțiunile bugetare vă permit să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

Prețul unei case din panouri CIP pe metru pătrat poate varia, dar merită să ne amintim că această investiție se va amortiza datorită costurilor reduse de întreținere. Proiectele de case de iarnă din panouri SIP-panouri sunt deosebit de relevante în regiunile reci.

Alegerea unei case din panouri CIP este o alegere de modernitate, fiabilitate și confort. Numeroase proiecte și opțiuni de finisare vă permit să creați o locuință unică, care combină stilul și funcționalitatea.
Comandați construcția de la specialiști cu experiență.
Lăsați o cerere și veți fi contactat în decursul zilei.
Contactele noastre:

+373 22 84 42 42
+373 78 83 43 43
Departamentul de vanzari

Vă așteptăm Luni-Vineri între orele 9:00 și 18:00

eximolmarket@gmail.com